Tarty cebulowe z dżemem cebulowym balsamicznym

Tarty cebulowe z dżemem cebulowym balsamicznym
Tarty cebulowe z balsamicznym dżemem cebulowym to hor d ' oeuvre, który serwuje 72. Za 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 62 kalorie. Ten przepis z Taste of Home wymaga parmezanu, ząbków czosnku, brązowego cukru i gałązek szałwii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Z łyżką wynik 8%, to danie można poprawić. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tarty Z Cebuli Balsamicznej, Grzybów I Sera Pleśniowego, Dżem Cebulowy Z Rozmarynu Balsamicznego, oraz Karmelizowane tarty balsamiczne i z czerwonej cebuli z kozim serem.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na 1/4 szklanki masła, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj 3 liście laurowe, 1 gałązkę szałwii i 1 gałązkę tymianku. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 30-40 minut lub do momentu, gdy cebula stanie się ciemnobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Dodaj czosnek; gotuj 2 minuty dłużej. Odrzuć liście laurowe, tymianek i szałwię. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Umieść mieszankę cebuli w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Przełóż do małego rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj ocet, brązowy cukier, melasę i pozostałe liście laurowe, szałwię, tymianek i masło. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać, aż zgęstnieje, około 10 minut. Odrzuć liście laurowe, szałwię i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Rozłóż ciasto francuskie; pokroić w 1-1 / 2-in. kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
8
Przenieś kwadraty na natłuszczoną blachę do pieczenia. Kup niewielką łyżeczkę dżemu cebulowego na środku każdego kwadratu; posyp 1/2 łyżeczki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec w temperaturze 400° przez 10-15 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn