Tartaletki z szynką i szparagami
Wiejskie tartlety z szynką i szparagami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 114 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka twarogu, masło, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 11%. Spróbuj Tartaletki Z Szynki Szparagowej, Szparagi i tarty mascarpone z głębokim nadzieniem, oraz Tarta szparagowa z kozim serem, suszonymi pomidorami i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem twarożek i masło do wymieszania; wymieszać w 3/4 szklanki mąki i mąki kukurydzianej. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Uformuj ciasto na 18 (1-calowe) kulki.
Umieść kulki w miniaturowych patelniach na muffinki i naciśnij równomiernie do dołu i do góry. Odstawić.
Ser szwajcarski wymieszać z 1 łyżką mąki.
Ubić razem jajko i śmietanę do ubijania; wymieszać z serem szwajcarskim i szynką pokrojoną w kostkę. Łyżka równomiernie do skorupek ciasta.
Piec w temperaturze 425 przez 7 minut. Każdą tartę ułożyć szparagową włócznią. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Przykryć i piec 17 minut lub do zestawu.