Tarta Z Serem Dyniowym
Tarta z serem dyniowym wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jaj, masło, syrop kukurydziany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Serem Dyniowym, Tarta Dyniowa, oraz Tarta dyniowo-czekoladowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Rozpyl 10-calową patelnię z wyjmowanym dnem za pomocą sprayu do gotowania. W małej misce, wymieszać składniki skórki. Naciśnij w dolnej i górnej części patelni.
Piec 6 do 8 minut lub aż zestaw; odstawić.
W dużej misce, beat cream cheese nadzienie składników z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe. 2/3 szklanki nadzienia z serem śmietankowym; odstawić na bok.
W małej misce wymieszać składniki nadzienia z dyni.
Dodaj do pozostałego nadzienia z serem śmietankowym; dobrze wymieszaj. Łyżka do skórki. Łyżka dollops reserved cream cheese nadzienie losowo nad nadzieniem dyni. Obracaj nożem do mieszanek marmuru.
Piec 25 do 30 minut lub do zestawu. Fajne 10 minut.
Podawać ciepłe, lub chłodne 1 godzinę i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Tuż przed podaniem, w rondlu 1-ćwiartkowym, podgrzać składniki sosu karmelowego do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 1 minutę.
Podawać na ciepło na tarcie. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały tarta.