Brukselka z cebulą i boczkiem
Brukselka z cebulą i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Posiekana Brukselka Z Boczkiem I Cebulą, Brukselka Smażona Z Boczkiem I Cebulą, oraz Posiekana brukselka z boczkiem i cebulą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W garnku z grubym dnem na średnim ogniu podsmaż boczek, aż będzie chrupiący.
Usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Podsmażyć cebulę i czosnek w tłuszczu boczku na małym ogniu do miękkości, o 3 protokół.
Dodać brukselkę i wymieszać je wokół tak, że są pokryte tłuszczu boczku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać bulion i gotować, przykryte, na małym ogniu, aż kiełki są łatwo Przekłute widelcem, o 12 do 15 protokół. Wymieszać z masłem i przenieść kiełki do naczynia.
Udekoruj kawałkami boczku i podawaj.