Brukselka z cebulą i boczkiem

Brukselka z cebulą i boczkiem
Brukselka z cebulą i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Posiekana Brukselka Z Boczkiem I Cebulą, Brukselka Smażona Z Boczkiem I Cebulą, oraz Posiekana brukselka z boczkiem i cebulą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W garnku z grubym dnem na średnim ogniu podsmaż boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Podsmażyć cebulę i czosnek w tłuszczu boczku na małym ogniu do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodać brukselkę i wymieszać je wokół tak, że są pokryte tłuszczu boczku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
5
Dodać bulion i gotować, przykryte, na małym ogniu, aż kiełki są łatwo Przekłute widelcem, o 12 do 15 protokół. Wymieszać z masłem i przenieść kiełki do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
MasłoMasło
BulionBulion
6
Udekoruj kawałkami boczku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn