Tarta Z Karmelizowanej Cebuli
Karmelizowana tarta cebulowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis zawiera 16 porcji z 239 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, parmezanu, oliwy z oliwek i koziego sera. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tarta Z Karmelizowanej Cebuli, Tarta Z Karmelizowanej Cebuli, oraz Tarta Z Karmelizowanej Cebuli.
Instrukcje
Usuń papierową skórkę zewnętrzną z czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj ząbków).
Odetnij górę cebulki czosnku.
Posmaruj 1 łyżką oleju. Owiń żarówkę w wytrzymałą folię.
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do zmiękczenia.
W międzyczasie na dużej patelni gotuj cebulę i ocet na pozostałym oleju na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, gdy cebula się zarumieni, często mieszając. Odłóż na bok.
Schłodzić czosnek przez 10-15 minut. Wyciśnij zmiękczony czosnek do robota kuchennego; dodaj mąkę, masło i sól. Przykryj i przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Naciśnij na dole i w górę boków nie natłuszczonego 11-calowego. karbowana tarta ze zdejmowanym dnem.
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut.
W robocie kuchennym połącz kozi ser, jajka, pietruszkę, sól i pieprz; przykryj i przetwarzaj, aż się Połącz.
Posyp 1/2 szklanki parmezanu na skórkę; na wierzch z bazylią.
Rozłóż mieszankę koziego sera na skórkę.
Ułóż cebulę na wierzchu; posyp pozostałym parmezanem.
Piecz przez 25-30 minut lub do zestalenia.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron]()
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.