Tarta Z Jeżyn Ze Skórką Pistacjową
Ten przepis służy 3. Jeśli 4,41 zł / porcja spada w budżecie, tarta z jeżyn z pistacjową skórką może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 14g białka, oraz 59G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sera mascarpone, pistacje, skorupa pistacjowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta figowa ze skórką pistacjową, Tarta malinowa ze skórką pistacjową, oraz Tarta z kozim serem miodowym ze skórką pistacjową dla podobnych receptur.