Tarta z czerwoną papryką, szynką i serem
Tarta z czerwoną papryką, szynką i serem zajmuje mniej więcej 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 498 kalorii, 17g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę, liście rukoli, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 46 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj Tarta z kozim serem i czerwoną papryką, Tarta Z Kozim Serem Czerwona Papryka, oraz Tarta Z Pieczoną Czerwoną Papryką I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Rozwiń ciasto na blasze do pieczenia i wynik granicy 1 cm od krawędzi. Nakłuć wewnątrz granicy widelcem i rozprowadzić suszoną pastą pomidorową.
Ciasto rozwałkować w środku, następnie ułożyć szynką, serem, papryką i oliwkami.
Posypać oregano i piec przez 10-12 minut więcej, aż podstawa będzie ładna i chrupiąca. Rozsypać listkami rukoli i podawać.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem dla tarty. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "