Tarta Owocowa Bez Fusów
Niefrasobliwa tarta owocowa wymaga z grubsza 4 godziny i 25 minut od początku do końca. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 347 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz luźne dno 0-calowy Żłobiony tart pan, jagody, batony Serek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Tarta bez fuss z szynką i crème fraîche, Tarta Owocowa, oraz Tarta Owocowa.
Instrukcje
Jest to prawdopodobnie jeden z najbardziej przydatnych deserów, jakie możesz mieć w swoim repertuarze. Nie chodzi o to, że zadaniem deseru jest być użytecznym: deser istnieje tylko po to, aby zachwycić. Mimo to, obiad trzeba zrobić, nawet jeśli jest na to cennie mało czasu, i to też powinno być rozkoszą. Więc oto sprawa: jest żałośnie mało pracy do zrobienia, aby ten jagodowy olśniewający tart, i ogromna przyjemność płynąca z jego konsumpcji.
Wszystko, co robisz, to bash kilka krakers graham dziennie lub tak wcześniej i zrobić bazę-pierwsze danie z drogi wcześnie jest mój sposób zarządzania - następnie wymieszać lemon curd i twarogu razem, i użyć tego kremu do linii okruchy pokryte tart pan. Używam tu kupionego w sklepie twarogu cytrynowego, ale nawet jeśli wyjdzie ze słoika, musi być dobrej jakości. A kiedy jest ubijany do twarogu, ten twarog musi mieć temperaturę pokojową, podobnie jak twaróg cytrynowy w słoiku. Połączenie tworzy warstwę tego, co smakuje jak krem sernikowy: lekki, cytrynowy, soczysty.
Kiedyś kładłam jagody na kremie w ostatniej chwili, ale potem okazało się, że resztki po imprezie wyglądały zachęcająco po tym, jak byłam w lodówce na noc, więc teraz kończę składanie tarty z wyprzedzeniem. Ale jeśli wolisz dodać owoce bliżej do serwowania, całkowicie rozumiem.
Nie czuj, że musisz słuchać rozkazów owocowych zbyt dosłownie: każda mieszanka jagód (a nawet innych owoców) zrobiłaby to, a możesz użyć mniejszej ilości i mniej ekstrawagancko ułożyć tartę.
Przetwarzać krakersy i masło do piaszczystego gruzu w robocie kuchennym i naciśnij na boki i dno głębokiej bocznej karbowanej patelni tartą. Umieść go w zamrażarce lub lodówce na około 10 do 15 minut.
W czystej misce procesora, Serek i twarog cytrynowy (lub po prostu wymieszać ręcznie) i rozprowadzić go na dnie schłodzonej patelni tartą, pokrywając równomiernie podstawę.
Ułóż owoce delikatnie (tak, aby nie zatapiały się zbytnio) na cytrynowym twarogu w dekoracyjny sposób, pozostawiając część truskawek nieuszkodzonych, z przymocowanymi malowniczymi łodygami.
Tarta należy schłodzić, najlepiej na noc lub przez co najmniej 4 godziny. Musi się odpowiednio ostygnąć, aby ustawić wystarczająco dużo tarty, aby można ją było łatwo odkroić i pokroić.
Tarta może być wykonana 1 dzień wcześniej. Przykryć luźno folią lub folią aluminiową, uważając, aby nie naciskać na wypełnienie i przechowywać w lodówce. Będzie przechowywać przez około 4 dni.
Tarta, bez polewania owocami, może być zamrożona do 3 miesięcy, jeśli jest zrobiona ze zwykłego twarogu, ale ostrzegamy, że może "płakać" po rozmrożeniu, więc nie jest idealna do zamrażania. Otwórz-zamrozić tarta do jędrności, a następnie owinąć (jeszcze w patelni) w podwójną warstwę folii z tworzywa sztucznego i warstwę folii aluminiowej. Aby rozmrozić, rozpakować i przykryć luźno folią, a następnie rozmrozić na noc w lodówce. Udekorować i podawać zgodnie z zaleceniami w przepisie.