Tarta Brzoskwiniowa Crème Brûlée

Tarta Brzoskwiniowa Crème Brûlée
Tarta brzoskwiniowa Crème Brûlée może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką jajko, ciasto, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Crème Brûlée, Tarta Turbinado Creme Brulee, oraz Tarta Z Kremem Kokosowym Brûlée.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dopasuj ciasto do 9-calowej okrągłej wyjmowanej dolnej patelni i przekłuj ciasto widelcem; piec w 450 przez 10 minut lub do lekko zarumienione. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Forma TartaForma Tarta
3
Umieść 1/4 szklanki cukru, mąki i soli w średnim, ciężkim rondlu. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać nasiona i fasolę do mieszaniny mleka. Gotować na średnim ogniu, aż będzie gęsty i bąbelkowy (około 5 minut), stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
NasionaNasiona
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieść jajko w dużej misce. Stopniowo mieszaj gorącą mieszaninę mleka do jajka. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Gotować 2 minuty lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając. Łyżka kremu do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
PatelniaPatelnia
5
Umieścić miskę w większej misce wypełnionej lodem. Ostudzić 20 minut lub do całkowitego ostygnięcia, od czasu do czasu mieszając. Odrzuć waniliową fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
6
Schłodzony krem rozprowadzić na dnie przygotowanej Skórki. Ułóż plastry brzoskwini na schłodzonym kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
BrzoskwiniaBrzoskwinia
7
Posypać 1/3 szklanki cukru równomiernie plasterkami brzoskwini. Trzymając palnik kuchenny około 2 cale od góry plastrów brzoskwini, podgrzej cukier, przesuwając palnik tam iz powrotem, aż cukier stopi się i karmelizuje (około 3 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn