Tarta Bananowa Split
Tarta bananowa Split wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bananów, Skórki ciasto, oryginalny jogurt wanilia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tarta Bananowa Split, Zdrowy Bananowy Chleb Bananowy, oraz Ciasto Bananowe Split.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. rozwiń 1 ciasto skorupa na środku niepreparowane duży arkusz cookie. Rozwiń drugą skorupę ciasta i umieść na pierwszej skorupie, dopasowując krawędzie i dociskając do uszczelnienia. Z wałkiem do ciasta, rolka na 14-calowy Okrągły.
Fold 1/2 cala krawędzi skorupy pod, tworząc granicę; naciśnij, aby uszczelnić szew (w razie potrzeby, krawędź fletu). Ukłuj skorupę obficie widelcem.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Rozprowadzić 1/4 szklanki roztopionej czekolady równomiernie na ostudzonej upieczonej skórce.
Rozłóż jogurt na czekoladzie. Ułóż plastry banana na jogurcie.
Ciasto rozprowadzić równomiernie na wierzchu. Ułóż truskawki na nadzieniu ciasta.
Mżawka pozostałą roztopioną czekoladę na wierzchu.
Pokroić w kliny i podawać. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały tarta.