Tandetny płaski chleb Giny
Tandetny płaski chleb Giny wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,92 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 43g tłuszczu i w sumie 645 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką płatki pieprzu, ząbki czosnku, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj W pełni załadowana serowa zupa ziemniaczana z sałatką ze szpinaku Giny, Serowe Płaskie Pieczywo, oraz Płaski Chleb Cynamonowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce złożyć kozi ser, serek śmietankowy, czosnek i zioła. Dopraw szczyptą soli i pieprzu.
Wyłóż blachę papierem do pieczenia i lekko posyp mąką powierzchnię roboczą. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto w owalny kształt, który pasuje do pół blachy i ułóż na papierze pergaminowym.
Rozłóż ciasto mieszanką koziego sera, pozostawiając krawędź 1/2 cala. Ułóż czerwoną cebulę w rzędzie, lekko zachodząc na siebie. Powtórz z cukinią.
Posmaruj czerwoną cebulę, cukinię i skórkę oliwą z oliwek.
Posyp płatkami czerwonej papryki, solą i pieprzem do smaku oraz parmezanem.
Piec w piekarniku przez 25 minut.
Wyjmij z piekarnika i za pomocą noża do pizzy pokrój w cienkie paski do podania.