Tajski Sos Do Zanurzania
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać tajski sos zanurzeniowy spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Udaj się do sklepu i odebrać mleko kokosowe, sos sojowy, masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Tajski Sos Do Zanurzania, Thai Peanut Dipping Sauce, oraz Szparagi Z Tajskim Sosem Do Maczania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieszanka masło orzechowe, mleko kokosowe, sos sojowy,olej sezamowy, zielona cebula, płatki czerwonej papryki, i mielony imbir w robocie kuchennym, aż będzie gładka; wlać do miski i przykryć folią.
SOS przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc]()
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.