Tajska Wieprzowina Z Grilla
Przepis tajski wieprzowina z grilla jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz trawę cytrynową, olej roślinny, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajski Łosoś Grillowany, Ostre Tajskie Ostrygi Z Grilla, oraz Zapiekanka Wieprzowa Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550). W maszynce, pulse wszystkie składniki z wyjątkiem wieprzowiny do pasty, dodając trochę wody w razie potrzeby. W średniej misce wymieszać wieprzowinę z pastą.
Grillować wieprzowinę, obracając raz, aż zbrązowieje, w sumie około 6 minut.
Podawać z ryżem, warzywami i liśćmi kolendry.
* Znajdź w sklepach spożywczych " Asian foods aisle.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.