Tajska Wieprzowina Z Grilla

Tajska Wieprzowina Z Grilla
Przepis tajski wieprzowina z grilla jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz trawę cytrynową, olej roślinny, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajski Łosoś Grillowany, Ostre Tajskie Ostrygi Z Grilla, oraz Zapiekanka Wieprzowa Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550). W maszynce, pulse wszystkie składniki z wyjątkiem wieprzowiny do pasty, dodając trochę wody w razie potrzeby. W średniej misce wymieszać wieprzowinę z pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić na 15 minut.
3
Grillować wieprzowinę, obracając raz, aż zbrązowieje, w sumie około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podawać z ryżem, warzywami i liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
WarzywaWarzywa
RyżRyż
5
* Znajdź w sklepach spożywczych " Asian foods aisle.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn