Tacos Z Rybami

Tacos Z Rybami
Tacos z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.69 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 573 kalorie, 31g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 2069 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka czosnku, zielona cebula, jalapeno, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest super. Podobne przepisy to Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieść rybę w średniej wielkości naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Ubij razem olej, sok z limonki, ancho, jalapeno i kolendrę i zalej rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Niech marynować przez 15 do 20 minut.
6
Rybę wyjąć z marynaty na gorący grill, miąższ w dół. Grilluj rybę przez 4 minuty z pierwszej strony, a następnie odwróć na 30 sekund i usuń.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Pozostaw na 5 minut, a następnie płatkuj rybę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
8
Umieść tortille na grillu i grilluj przez 20 sekund. Podziel rybę między tortille i udekoruj dowolnymi lub wszystkimi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Rozgrzej grill lub użyj bocznych palników grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Rozgrzać olej w średnim rondlu, dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Dodaj pomidory, serrano i jalapeno i gotować, aż pomidory będą miękkie, o 15 do 20 protokół. Przecedzić mieszaninę za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego, aż będzie gładka i gotować przez dodatkowe 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
12
Dodaj ostry sos, oregano, kolendra i sok z limonki i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Ostry SosOstry Sos
KolendraKolendra
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn