Tacos Z Rybami

Tacos Z Rybami
Tacos z ryb może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1136 kalorii, 108g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $9.96 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz filety z tilapii bez kości i skórki, kliny limonki, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryby opłucz i osusz. Cebulę obrać i pokroić wzdłuż na ćwiartki, zachowując nienaruszone końce korzeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
RybyRyby
2
Obie strony filetów rybnych i ćwiartki cebuli posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Posypać równomiernie solą i pieprzem. Zawiń stos tortilli w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Ustaw tortille i cebulę na naoliwionym grillu na średnio gorących węglach lub na średnim ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund); zamknij pokrywkę na grillu gazowym. Tortille gotować do gorąca, obracając 2 lub 3 razy, 10 do 15 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Ciepłe tortille umieścić w wyłożonym serwetką koszu. Cebulę gotować, obracając raz, aż gotowane przez i lekko zwęglone, 10 do 15 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
CebulaCebula
6
Grilluj rybę, obracając ją raz, aż w środku najgrubszej części (pokrojonej w celu przetestowania) będzie ledwo nieprzezroczysta, w sumie od 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia78
Magazyn