Taco Z Grilla-Kurczak Z Grilla
Grillowany kurczak Taco-Barbecue to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. Mieszanka sosu barbecue, mieszanka przypraw taco, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Pałeczki Z Kurczaka Z Grilla, Grillowane Kaboby Z Kurczaka Z Grilla, oraz Grillowany Kurczak Z Grilla Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać zamknięty średniej wielkości grill kontaktowy przez 5 minut. W płytkiej misce, wymieszać mieszankę przypraw taco i oregano.
Szczotka kurczaka z olejem; płaszcz z mieszanką przypraw taco.
Umieść kurczaka na grillu. Zamknij grill. Grill 4 do 6 minut lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (170°F).
Tymczasem w rondlu 1-quart, podgrzać sos barbecue, sos chili i kminek do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
SOS podawać z kurczakiem.