Taco Pie
Przepis Taco Pie może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 33g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, mieloną wołowinę, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit, Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), oraz Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać tortille i gotować, przewracając kilka razy, aż złoty, o 3 protokół na partię.
Wyjmij szczypcami i przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając, do miękkości, o 3 protokół.
Dodać czosnek i cayenne i gotować 30 sekund.
Dodać wołowinę i 1/4 łyżeczki soli i gotować, rozbijając mięso, aż rumiane, o 4 protokół. Wymieszać w pomidory, chiles, i kukurydzy. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół. W razie potrzeby doprawić solą.
Zdjąć z ognia i wymieszać kolendrę.Ułóż połowę tortillas w dolnej części 9-do-10-calowy talerz ciasto. Na wierzchu połowę masy mięsnej, następnie połowę sera. Powtórz z pozostałymi tortillami, mięsem i serem. Przykryć luźno folią i piec, aż ser się rozpuści, około 10 minut. W razie potrzeby, usunąć folię i dusić na kilka minut, aby brązowy ser.