Słodko-gorzka Krówka z solą morską

Słodko-gorzka Krówka z solą morską
Ten przepis służy 60. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 11 minut. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, łuszczącej się soli morskiej, skondensowanego mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Słodko-gorzkie ciasteczka czekoladowe z solą morską, Mini słodko-gorzkie ciasteczka czekoladowe z łuszczącą się solą morską, oraz Słodko-gorzka czekolada i orzechowe krówki.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 6 do 7 minut lub aż pianki się stopią. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieść mieszaninę do 8-calowej kwadratowej patelni wyłożonej pergaminem; posypać solą. Schłodzić około 1 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
3
Pokroić w kwadraty gorącym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 11 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn