Słodkie ziemniaki-Cotija Trójkąty z czerwoną galaretką Chile
Słodkie ziemniaki-Cotija Trójkąty z czerwoną galaretką Chile może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 24. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, pomarańczowy mięsisty słodki ziemniak, wonton wrappers, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj słodkie ziemniaki, komosa ryżowa i cotija, Bataty, Czerwona Cebula I Stosy Cotija, oraz Puree ze słodkich ziemniaków, jabłek i Cotija Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szoruj słodkie ziemniaki i przebijaj ostrym nożem w kilku miejscach.
Piec do miękkości po naciśnięciu, 40 do 60 minut.
Pokroić słodki ziemniak otworzyć i ostudzić około 15 protokół. Wyjąć mięso, włożyć do miski i zacierać. Wymieszaj ser, nasiona kminku, pieprz i sól do smaku.
Kopiec 1 skąpe łyżka słodkich ziemniaków nadzienie w środku 1 wonton owijki (zachować pozostałe owijki pokryte folią). Palcem zwilż krawędź opakowania wodą. Złóż wypełnienie, tworząc trójkąt i naciśnij krawędzie, aby uszczelnić. Powtórz, aby napełnić Pozostałe opakowania wonton.
Umieścić w jednej warstwie na mąki posypanej blachy do pieczenia. Przykryć folią, aby Trójkąty nie wyschły.
Wlać około 1 1/2 cala oleju do 3-do 4-quart patelni i ustawić na średnim ogniu. Gdy olej osiągnie 375 na termometrze, dodaj 3 lub 4 trójkąty i smaż, obracając raz, aż złoty kolor będzie złoty, w sumie około 1 1/2 minuty. Wyjąć łyżką szczelinową i przenieść do ręczników papierowych, aby osuszyć. Trzymaj ciepło w piekarniku 200. Powtórz, aby usmażyć Pozostałe Trójkąty.
Podawać na gorąco z czerwoną galaretką chile lub dżemem lub chutney żurawinowy do zanurzenia. (Jeśli galaretka jest bardzo sztywna, wymieszaj, aby poluzować.)