Słodkie i Sassy hamburgery z indyka
Słodkie i Sassy hamburgery z indyka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 418 kalorii, 33g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,41 USD za porcję. Mieszanka pieprzu, boczku z indyka, kiełbasy z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Burgery wieprzowe z sosem barbecue Sassy, Ananas Jerk Veggie Burgers + Sassy Sides, oraz Słodkie Hawajskie Hamburgery Z Indyka.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. Pokruszyć indyka i kiełbasę na mieszankę i dobrze wymieszać. Uformuj sześć burgerów.
Używając długo trzymanych szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i lekko pokryj stojak na grill. Grill hamburgery, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ognia przez 5-7 minut z każdej strony lub aż termometr mięsa odczyta 165° i soki będą czyste. Top z serem; gotować 1-2 minuty dłużej lub aż ser się rozpuści.
Bułki Toast, ciepłe bułki z sosem żurawinowym i majonezem.
Podawać hamburgery na rolkach z sałatą.