Słodka kasza z mąki ryżowej z książki kucharskiej Kimchi
Słodka kasza z mąki ryżowej z " książki kucharskiej Kimchi jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 14 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi to Koreańskie danie. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Książka kucharska Momofuku gulasz Kimchi z ciastkami ryżowymi, Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, oraz Podpis teściowej Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj lodową kąpiel. W małym rondlu zagotować 3/4 szklanki wody. Tymczasem słodką mąkę ryżową rozpuścić w pozostałej 1/4 szklanki zimnej wody.
Mieszamy przez 15 do 30 sekund, aż mieszanina zgęstnieje i będzie przypominać biały klej szkolny.
Zdjąć z ognia, ustawić w łaźni lodowej do ostygnięcia i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, mieszając, 5 do 10 minut. Jeśli dokonywanie z wyprzedzeniem, przenieść mieszaninę do pojemnika i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Słodka kasza ryżowo-mączna będzie przechowywać do 3 dni, w lodówce.