Szybkie ogórki kiszone z chlebem żytnim i serem
Szybkie ogórki kiszone z chlebem żytnim i serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, cukier, chleb żytni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie ogórki kiszone z chlebem żytnim i serem, Szybkie Ogórki Ogórkowe, oraz Szybki Ogórek I Ogórki Shiso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój ogórki w poprzek na plastry o grubości 1/8 cala; następnie wrzuć do miski sól koszerną i odstaw 15 minut. Ogórki opłukać i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Wymieszać ocet, cukier, musztardę, chrzan i koperek, aż cukier się rozpuści. Wymieszać ogórek i odstawić na co najmniej 5 minut.
Pokrój chleb i podawaj z ogórkami i serem.
Uwaga: pikle można przygotować 2 do 4 godzin wcześniej i schłodzić, przykryć.