Szybki krem ze szpinaku

Szybki krem ze szpinaku
Szybki kremowy szpinak może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dodatków. Za 1,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 129 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 5 osób. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup masło, ząbek czosnku, pół na pół i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 59% . Podobne przepisy obejmująsmażony stek Ribeye z szybką kremową szpinakiem , zdrowy szpinak w kremie: mniej śmietany, więcej szpinaku, tak samo dobry i zdrowy szpinak w kremie: mniej śmietany, więcej szpinaku, tak samo dobre .

Instrukcje

1
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż cebulę i czosnek na maśle, aż będą miękkie. Mieszaj mąkę, aż się połączy. Stopniowo ubijaj pół na pół, aż masa się wymiesza. Doprowadzić do wrzenia na średnim i małym ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Startego Parmezanu, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Startego Parmezanu, Podzielone
Szpinak LiściastySzpinak Liściasty
1 Opakowanie (16 Uncji) Mrożonego Szpinaku Liściastego, Rozmrożonego I Wyciśniętego Do Sucha1 Opakowanie (16 Uncji) Mrożonego Szpinaku Liściastego, Rozmrożonego I Wyciśniętego Do Sucha
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Dodaj serek śmietankowy, sól, gałkę muszkatołową i pieprz, mieszaj, aż serek się rozpuści. Wymieszaj szpinak i 1/4 szklanki parmezanu; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Natychmiast podawaj.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn