Szybki chleb Neely
Przepis na szybki chleb Neely można zrobić w około 55 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 488 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, mieloną musztardę, piwo i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi to śniadanie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Maszyna Do Chleba Przyprawa Dyniowa Szybki Chleb, Irlandzki Chleb Sodowy: Łatwy Szybki Chleb, oraz Chleb Migdałowy: Szybki Chleb Niezwykły.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj i posyp mąką Bochenek.
Wymieszaj mąkę, mieloną musztardę, sól, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i cayenne w dużej misce.
W osobnej misce wymieszaj jajko, olej roślinny i piwo i mieszaj ciasto, aż zostanie po prostu połączone.
Dodaj mokre składniki do suchego.
Wlej ciasto na patelnię i piecz przez 45 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Quickbread można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "