Szybki, ale pyszny gulasz z ostryg

Szybki, ale pyszny gulasz z ostryg
Szybki, ale pyszny gulasz z ostryg może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatarian przepis ma 428 kalorii, 8G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i weź wodę, odparowane mleko, ostrygi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Quick ' N ' Yummy snack, Szybka i łatwa wołowina i brokuły-pyszne!, oraz Gulasz Ostrygowy.

Instrukcje

1
Wymieszaj odparowane mleko i wodę razem w dużym garnku na średnim ogniu; doprowadzić do delikatnego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszaj masło z płynem. Dopraw solą i czarnym pieprzem. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż masło całkowicie się rozpuści, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
3
Wymieszaj ostrygi z płynem; kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż brzegi ostryg zaczną się zwijać, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Ostrygi działają naprawdę dobrze z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Wybór podpisu Pedroncelli Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn