Szwajcarski Kurczak
Przepis szwajcarski kurczak może być wykonany w około 1 godzinę i 5 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 54g białka, 24g tłuszczu i w sumie 1068 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $3.49 za porcję, ten przepis okładki 41% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 4 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną mieszankę farszu, szwajcarski ser, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 77%. Szwajcarski Kurczak, Szwajcarski Kurczak, oraz BBQ Swiss Chicken są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść kurczaka w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia; posypać serem i farszem.
Połącz zupę i śmietanę; rozłożyć na farszu.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy soki mięsne będą klarowne.