Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałych warzyw Włoch

Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z
Przepis szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałe warzywa Włoch może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w przybliżeniu 2 godziny. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 885 kalorii, 44g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, liście szpinaku, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak i Szwajcarski Chard ravioli Nudi na prostym sosie pomidorowym, Crostini z Fontinanem i marmoladą pomidorową z " wspaniałych warzyw Włoch, oraz Miodowo-balsamiczna pieczona marchewka z " wspaniałych warzyw Włoch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozdrobnione liście wypłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2
W dużym rondlu umieść liście, z wodą jeszcze do nich przylegającą, przykryj i ustaw patelnię na średnim ogniu. Gotować chard, rzucając go od czasu do czasu, przez 12 do 15 minut, aż miękka i większość wody odparowała. Wyłącz ciepło i za pomocą szczypiec przenieś chard na durszlak i pozostaw do ostygnięcia. Wypłukać rondel i zwrócić go do pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Liście szpinaku opłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
4
W rondlu umieść liście, z wodą jeszcze do nich przylegającą, przykryj i ustaw patelnię na średnim ogniu. Szpinak gotować, podrzucając go od czasu do czasu szczypcami, przez 5 minut, aż stanie się miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Usuń z ciepła i przenieś do durszlaka z chard do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Gdy warzywa są wystarczająco chłodne, aby sobie z nimi poradzić, wyciśnij z nich jak najwięcej nadmiaru wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
7
Przenieść je do deski do krojenia i drobno posiekać. Powinieneś skończyć z około 1 zapakowaną filiżanką świeżo posiekanej zieleni o wadze między 7 a 8 uncji (200 i 225 g).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Umieścić zielenie w dużej misce i dodać ricotta, 1/2 łyżeczki soli, obfite mielenie pieprzu, gałka muszkatołowa, Parmigiano, i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Przez CiastoPrzez Ciasto
ZieloniZieloni
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Delikatnie, ale dokładnie wymieszać.
10
Posypać mąką i delikatnie złożyć ją do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
11
Wlać mąkę do małej płytkiej miseczki. Przygotuj dużą blachę do pieczenia wyłożoną woskowanym papierem lub posypaną mąką. Rękami uszczypnij kawałek mieszanki zieleni, uformuj ją w kulkę wielkości kasztana, zwinąć w mąkę i ustawić na blasze do pieczenia. Kontynuuj tworzenie nudi, dopóki nie użyjesz wszystkich zielonych mieszanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
ZieloniZieloni
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
12
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu i soli obficie. Ostrożnie upuść 8 do 10 nudi. W ciągu 1-2 minut zaczną unosić się na powierzchnię. Kontynuuj gotować nudi przez kolejne 5 do 6 minut, aż wypłyną na powierzchnię i zostaną nadęte. Za pomocą dużego skimmera Usuń nudi i przenieś je do rozgrzanej miski do serwowania. Łyżka około 1 szklanki sosu pomidorowego nad nudi i bardzo delikatnie wymieszać. Kontynuuj gotować nudi, dopóki nie ugotujesz ich wszystkich. Gdy wszystkie zostaną dodane do miski, łyżka dodatkowy sos na górze i posypać Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SkimmerSkimmer
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
13
Podawać natychmiast.
14
Aby sos pomidorowy: rozgrzać czosnek w oliwie z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu. Użyj drewnianej łyżki, aby nacisnąć na czosnek, aby uwolnić jego smak. Gotować przez około 2 minuty, lub aż czosnek zaczyna skwierczeć. Nie pozwól, żeby się zarumieniło. Ostrożnie wlać pomidory i ich sok (olej rozpryskuje się) i wymieszać, aby pokryć olejem. Doprawić 1 łyżeczką soli i podgrzać do średniej wysokości. Doprowadzić sos na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu, przez 30 do 35 minut, lub aż sos zgęstnieje i olej jest łączenie na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
15
Zdjąć z ognia i wymieszać z bazylią. Tate i dodaj więcej soli, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn