Szparagi z majonezem bazyliowym Pesto
Szparagi z majonezem bazyliowym Pesto to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 52 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz parmezan, pesto bazyliowe, sos sałatkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cielęcina i szparagi z majonezem bazyliowym, Łosoś Penne z bazyliowym sosem śmietanowym Pesto, karczochami i szparagami, oraz Majonez Bazyliowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trzask lub odciąć twarde końce szparagów. W 12-calowej patelni, podgrzać 1/2 cala wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia.
Dodać szparagi; zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Przykryć; gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Drenaż. Szparagi zanurzyć w misce z lodowatą wodą do ostygnięcia; osuszyć na papierowych ręcznikach. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
W małej misce wymieszaj pozostałe składniki, z wyjątkiem liści bazylii.
Łyżka mieszanki majonezu do małej miseczki; udekorować liśćmi bazylii.
Podawać z blanszowanymi szparagami.