Szparagi z majonezem bazyliowym Pesto

Szparagi z majonezem bazyliowym Pesto
Szparagi z majonezem bazyliowym Pesto to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 52 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz parmezan, pesto bazyliowe, sos sałatkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cielęcina i szparagi z majonezem bazyliowym, Łosoś Penne z bazyliowym sosem śmietanowym Pesto, karczochami i szparagami, oraz Majonez Bazyliowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trzask lub odciąć twarde końce szparagów. W 12-calowej patelni, podgrzać 1/2 cala wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szparagi; zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Przykryć; gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Drenaż. Szparagi zanurzyć w misce z lodowatą wodą do ostygnięcia; osuszyć na papierowych ręcznikach. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W małej misce wymieszaj pozostałe składniki, z wyjątkiem liści bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Łyżka mieszanki majonezu do małej miseczki; udekorować liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Podawać z blanszowanymi szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn