Szparagi w cieście francuskim

Szparagi w cieście francuskim
Szparagi w cieście francuskim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, substytut jajka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto francuskie ze szparagami i pieczarkami, Szparagi, Pancettan i ciasto francuskie, oraz Łatwa tarta szparagowa z ciastem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nonstick doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szparagi; przykryć i gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Szparagi odcedzić i natychmiast umieścić w lodowatej wodzie; odcedzić i osuszyć. W misce ubić serek śmietankowy i sól, aż będzie gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SzparagiSzparagi
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ciasto rozłożyć na lekko posmarowanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Wytnij każdy arkusz w połowie szerokości. Dla każdego prostokąta rozprowadzić mieszankę twarogu wzdłuż ponad połowę ciasta do 1/2 cala. krawędzi. Ułóż dwa rzędy trzech szparagów wzdłuż w jednej warstwie na twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
6
Wyszczotkuj krawędzie ciasta z niektórymi substytutami jaj; Złóż ciasto na nadzieniu i naciśnij krawędzie razem, aby je uszczelnić. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
CiastoCiasto
7
Przetnij na szerokość do 1-1 / 4-in. sztuk.
8
Miejsce 1. apart na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Pędzel z pozostałym substytutem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
10
Piec w temperaturze 425° przez 8-12 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia3
Magazyn