Szparagi Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów Vinaigrette. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 43 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.03 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz, ocet, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szparagi ' n ' Vinaigrette, Szparagi w Winegrecie, oraz Szparagi Vinaigrette.
Instrukcje
Umieść szparagi w 8-calowym kwadratowym (2-quart) naczyniu do mikrofalówki; dodaj 1/4 szklanki wody. Pokrywa; kuchenka mikrofalowa na wysokie 6 do 9 minut lub do crisp-tender; drenażu.
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć olejem, octem, oregano, solą, pieprzem, musztardą i czosnkiem, aż do dobrze wymieszanego.
Wlać vinaigrette na gorące szparagi, obracając szparagi aż dobrze pokryte. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin lub do schłodzenia.
Tuż przed podaniem wyjąć szparagi z vinaigrette; rezerwować vinaigrette. Ułóż szparagi, rzymskie i pomidory w osobnych sekcjach na półmisku.
Mżawka vinaigrette na warzywa.