Szparagi Po Piwie

Szparagi Po Piwie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów w cieście piwnym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 294 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cytryny, złota mąka, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szparagi Po Piwie, Szparagi Po Piwie, oraz Szparagi Po Piwie.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól kuchenną i piwo trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Sól KuchennaSól Kuchenna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
W 5-quart holenderski piekarnik lub ciężki rondel, ciepła 2 do 3 cale oleju do 177°. Praca w małych partiach, zanurzyć szparagi w cieście. Smażyć na gorącym oleju około 2 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Wyciśnij cytrynę na smażone szparagi; udekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CytrynaCytryna
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn