Szparagi pieczone z pomidorowym smakiem z " rodzinnego stołu
Szparagi pieczone z pomidorowym smakiem z " rodzinnego stołu to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 29 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, fleur de sel, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Jagnięcina Bolognese z " rodzinnego stołu, Maialino Marinara z " rodzinnego stołu, oraz Wiosenna Frittata z " rodzinnego stołu.
Instrukcje
Na smak: doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Wytnij płytkie X na dnie każdego pomidora. Pomidory blanszujemy przez około 20 sekund, aż Skórki zaczną się poluzować.
Odcedzić w durszlaku i schłodzić pod zimną bieżącą wodą, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Pomidory obrać ze skórki.
Pokrój je na pół, wyciśnij nasiona i grubo posiekaj.
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać seler, cebula, marchew, czosnek, i kolendra i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Dodajemy octy i pokrojone pomidory, doprawiamy solą i gotujemy na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj delikatnie przez 30 do 50 minut, mieszając od czasu do czasu, aż smaczek zatęży się i uzyska konsystencję Marmolady (czas gotowania będzie się różnić w zależności od dojrzałości pomidorów). Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Ostudzić do temperatury pokojowej. (Smakołyk można przygotować do 7 dni wcześniej i schłodzić, przykryć; doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.)
Szparagi: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Szparagi z oliwą wrzucić do szerokiej miski.
Rozłóż szparagi na blasze do pieczenia i smażyć, aż rumiane i miękkie, 10 do 12 protokół, w zależności od grubości.
Szparagi przełożyć na talerz.
Szparagi skropić sokiem z cytryny i doprawić szczyptą fleur de sel. Łyżka smakołyk na górze i służyć.