Szparagi Fettuccine
Przepis na szparagi Fettuccine można przygotować w około 25 minut. Za 1,98 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 2 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 18 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 469 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga szparagów, cebuli, serka śmietankowego i fettuccine. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 51%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Fettuccine z szynką szparagową, Fettuccine i szparagi al Burro i Kremowe fettuccine ze szparagami.
Instrukcje
Ugotuj fettuccine zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na maśle szparagi, cebulę i czosnek, aż będą miękkie.
Dodaj pozostałe składniki. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 5 minut lub do momentu rozpuszczenia sera i wymieszania sosu.
Odcedź fettuccinę; wymieszać z mieszanką szparagów.