Szparagi Balsamiczne

Szparagi Balsamiczne
Potrzebujesz bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i podstawowy dodatek? Szparagi balsamiczne mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu i w sumie 56 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga szparagów, octu balsamicznego, soli i pieprzu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Szparagi Balsamiczne, Pieczone Szparagi Balsamiczne, oraz Szparagi Z Winegretem Balsamicznym.

Instrukcje

1
Na dużej patelni zagotuj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szparagi; przykryj i gotuj przez 2-4 minuty lub do miękkości. W małej misce wymieszaj ocet, masło, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
OcetOcet
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odcedź szparagi; skrop mieszanką balsamiczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn