Sznurek Serowy Meat Loaf
Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka kiełbasy luzem, sos spaghetti bezmięsne, ząbki czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Swiss Cheese Meat Loaf, Boczek Z Serem Meat Loaf, oraz Chleb Mięsny Nadziewany Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 1/2 szklanki sosu spaghetti, jajko, bułka tarta, czosnek i rozmaryn. Mięso pokruszyć na mieszaninie i dobrze wymieszać.
Naciśnij połowę do nasmarowanego 8-in. x 4-po. patelnia bochenkowa.
Umieścić dwa kawałki sera, obok siebie, w pobliżu jednego końca bochenka.
Pozostały kawałek sera przeciąć na pół; umieścić obok siebie na przeciwległym końcu bochenka. Wierzch z pozostałą mieszaniną mięsa; mocno docisnąć, aby uszczelnić.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1/4 do 1-1 / 2 godzin lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, a termometr do mięsa odczyta 160°; odcedzić.
Skropić pozostałym sosem spaghetti; piec 10 minut dłużej.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.