Zupa Piwna (Biersuppe)
Zupa piwna (Biersuppe) to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka piwa, chleba, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Piwna, Zupa Piwna Cheddar, oraz Zupa Piwna Cheeseburger.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu przynieś piwo, przykryte, do wrzenia.
W międzyczasie w misce ubić żółtka, śmietanę, skrobię kukurydzianą, cukier i sól, aż do dobrze wymieszanego.
Przenieść mieszaninę do dużego rondla na małym ogniu.
Wlać gorące piwo, trochę na raz, mieszając, aż dobrze się połączą. Nie gotować.
Aby służyć, podziel kostki chleba na cztery rozgrzane miski do zupy.
Zalać wszystko gorącą zupą i podawać na gorąco.