Szlifierka
Szlifierka wymaga około 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 458 kalorii, 35g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.77 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną polędwicę, olej canolan, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szlifierka Włoska, Steakhouse " Młynek, oraz Młynek Do Mięsa Z Indyka.
Instrukcje
Umieść grzyby w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno zmielone. Rezerwa.
Rozgrzać olej rzepakowy w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać polędwicę i kiełbasę. Gotować na złoty kolor, rozbijając mięso łyżką, około 5 minut; wyjąć łyżką szczelinową i rezerwy.
Dodaj cebulę na patelnię i zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować do miękkości, o 4 protokół.
Dodać grzyby i paprykę, w razie potrzeby, na patelnię i dobrze wymieszać. Gotować, aż grzyby będą ciemniejsze w Kolorze, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować 30 sekund, aż pachnące.
Dodaj sos do makaronu; wymieszaj, aby zmiksować. Powrót gotowanej mieszanki polędwicy na patelnię; doprowadzić sos do gotować na wolnym ogniu i gotować 2 protokół.
Mieszaninę podzielić na bułki i top z serem mozzarella. Dusić w piekarniku lub tosterze, aż ser się rozpuści.