Szlabany

Szlabany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Trail Bars spróbować. Ten przepis służy 15 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kiełków pszenicy, mąki, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Trail Mix Bars, Telluride Trail Bars, oraz Trail Mix Batony Granola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, wymieszać masło, 3/4 szklanki miodu, i sok z cytryny, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mąkę, owies i kiełki pszenicy wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
4
Rozłóż równomiernie na dnie nieparzystej patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
W innej misce ubijamy jajka, stopniowo wlewając 1/4 szklanki miodu. Wymieszaj migdały, chipsy czekoladowe, daktyle, morele, kokos i nasiona sezamu, aż będą równomiernie rozłożone i dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
MorelaMorela
MigdałyMigdały
KokosKokos
DaktyleDaktyle
MiódMiód
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozłóż na skórce na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec przez 30 do 35 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu ustawienia środka, a wierzch lekko rumiany. Całkowicie schłodzić przed cięciem na pręty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia8
Magazyn