Szewc truskawkowy II

Szewc truskawkowy II
Strawberry Cobbler II może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką wodę, margarynę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Szewc Truskawkowy, Szewc Truskawkowy, oraz Szewc Truskawkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C) posmaruj 2 ćwiartkę naczynia do pieczenia z margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą, wodę i truskawki. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gęsty i gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Kropka z 2 łyżkami margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
W misce połączyć mąkę, 1/4 szklanki brązowego cukru, proszek do pieczenia i sól. Zmiksować 3 łyżki masła. Wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Mieszanina powinna być miękka. Kiedy łyżka ciasta na jagody, prawdopodobnie będzie tonąć na dnie. Po prostu staraj się rozprzestrzeniać tak dobrze, jak możesz. Nie martw się, wychodzi dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
6
Piec około 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku. Gdy placek jest prawie gotowy, wymieszać 1/4 szklanki margaryny i 1/4 szklanki brązowego cukru, i podgrzać je w rondlu lub w kuchence mikrofalowej (w zależności od tego, co jest łatwiejsze dla ciebie). Gdy polewa jest podgrzewana, posmaruj ją na wierzchu szewka i piecz przez kolejne 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn