Szaszłyki z kurczaka i pieczonej czerwonej papryki
Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 41 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieczony pieprz, majonez real mayo, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Nawlecz kurczaka równomiernie na 12 drewnianych szaszłyków; umieść w płytkim naczyniu.
Umieść majonez, paprykę i czosnek w pojemniku blendera; przykryj. Zmiksować na gładką masę. Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki majonezu; odstawić.
Wlać pozostałą mieszaninę majonezu na szaszłyki; przykryć. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Wyjąć szaszłyki z marynaty; wyrzucić marynatę.
Miejsce szaszłyki na stojaku brojlerów patelni.
Broil 4 do 6 cali od ciepła przez 10 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie ugotowany, okazjonalnie obracając szaszłyki.
Posypać równomiernie papryką.
Podawać z zastrzeżoną mieszaniną majonezu.