Szaszłyki Wieprzowe Imbirowo-Pomarańczowe
Szaszłyki wieprzowe imbirowo-pomarańczowe to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, sok pomarańczowy, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Szaszłyki Wieprzowe Imbirowo-Pomarańczowe, Szaszłyki Krewetkowe Pomarańczowo-Imbirowe, oraz Szaszłyki Krewetkowe Pomarańczowo-Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem wieprzowiny i szaszłyków.
Umieść kostki wieprzowe w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Wlać połowę mieszanki Marmolady na wieprzowinę; seal worek. Przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin, obracając torbę od czasu do czasu. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę Marmolady używać jako sos do zanurzania.
Tymczasem namoczyć szaszłyki w wodzie 30 minut, aby zapobiec spalaniu.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Linia 15x10x1-calowa patelnia z folią lub papierem do gotowania; lekko spryskać folią lub papierem w sprayu do gotowania.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę. Na końcu każdego szaszłyku nawleczyć 2 kostki wieprzowe.
Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 5 minut. Skręć szaszłyki; broil o 5 minut dłużej lub tylko do wieprzowiny nie jest już różowy w środku. Tymczasem podgrzać pozostałą mieszaninę Marmolady w rondlu 1-quart na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do bąbelków; Użyj jako sos do zanurzania.