Szarlotka mamy I
Szarlotka mamy i wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 186 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, whisky, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Szarlotka Pieczone Pączki, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (225 stopni C). Dopasuj skorupę dolną do 9-calowej płyty pie.
W małej misce wymieszaj cukier, mąkę, sól, cynamon i gałkę muszkatołową.
W dużej misce umieścić pokrojone jabłka i posypać mieszaniną cukru. Wrzucić, aż jabłka są dokładnie pokryte. Łyżka jabłek do patelni.
Jabłka posmarować masłem lub margaryną, następnie posypać whiskey. Przykryć wierzchnią skórką. Uszczelnij krawędzie i wytnij otwory parowe na górze.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Obniżyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec dodatkowe 40 minut.