Szarlotka Granita

Szarlotka Granita
Szarlotka Granita może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, zmielone ziele angielskie, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Mało kto lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Szarlotka Granita, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe.

Instrukcje

1
W rondlu połącz wszystkie składniki i gotuj na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać do 8-calowego kwadratowego szklanego naczynia do pieczenia. Zamrozić do oblodzenia na brzegach, około 1 godziny. Za pomocą widelca zeskrobać lodowate odłamki w środek. Nadal zamrażać, mieszając od czasu do czasu, aż będzie sypki przez cały czas, o 3 godziny dłużej. Miarka do misek i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn