Suwaki jagnięce i Feta z miętowymi Aioli

Suwaki jagnięce i Feta z miętowymi Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj suwaki jagnięce i Feta z miętowymi Aioli. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Mieszanka sera feta, czosnku, musztardy w proszku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 24 minuty. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Greckie suwaki z Fetan Aioli, Kotlety jagnięce z miętą Aïoli, oraz Kotlety jagnięce parmezanowo-ziołowe z miętą Aioli dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do pośredniego ogrzewania, niskie ustawienie, około 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
W średniej misce dodaj jagnięcinę, czosnek, czerwoną cebulę i fetę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
5
Dobrze wymieszaj rękami. Uformuj mieszaninę w 16 małych pasztecików (o średnicy około 2 1/2 cala i grubości 1 1/4 cala). Użyj palca wskazującego, aby wcisnąć płytki wgłębienie w środek każdego pasztecika. Przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
W małej misce wymieszaj ocet balsamiczny, melasę z granatów i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Posmaruj ręcznik papierowy olejem rzepakowym i kilkakrotnie wytrzyj ruszty grillowe, aby dobrze posmarować olejem. Natychmiast połóż placki na grillu (dołek do dołu) i gotuj przez 8 minut. Odwróć, podlać blaty mieszanką balsamiczną i gotować jeszcze przez 4 do 6 minut (lub do 130 stopni F dla średnio wysmażonych i 140 stopni F dla średnich).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Wyjmij z grilla i ułóż na Hawajskich słodkich bułkach lub bułkach ziemniaczanych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hawajska BułkaHawajska Bułka
Rolada ZiemniaczanaRolada Ziemniaczana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Dodaj 2 plastry ogórka i łyżeczkę mięty Aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
AioliAioli
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Podawać przyozdobione listkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
11
Zmiel czosnek, a następnie posyp solą na wierzchu i kontynuuj mielenie i rozbijanie soli w czosnku, aby uzyskać pastę. W małej misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze zmiksuj żółtka, pastę czosnkową, sok z cytryny i musztardę w proszku. Powoli dodawaj oliwę z oliwek do mieszanki żółtkowej bardzo powolnym, stałym strumieniem, aż mieszanina zostanie zemulgowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Mięso MieloneMięso Mielone
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Dodaj świeżą miętę i pieprz i pulsuj, aż się włączy. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćTwardy
Gotowe W24 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn