Letnia kukurydza fettuccine wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 810 kalorii, 24g białka, oraz 47 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz dymny boczek, szalotkę, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lato Grillowane Meksykańskie Ulicy Kukurydza Fettuccine, Fettuccine z letnimi warzywami i kozim serem, oraz Szpinak Fettuccine z pikantnym grillowanym letnim squashem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś duży garnek wody, aby zagotować na średnim ogniu. Posolić wodę, dodać makaron i gotować do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię z mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać boczek i gotować kilka minut, aż renderowane i chrupiące. Umieścić małą miskę odwróconą do dużej miski, ustabilizować kolby kukurydzy na mniejszej misce i zeskrobać uszy.
Wlać bulion lub wino do kukurydzy i warzyw, i gotować na małym ogniu przez minutę, aby zmniejszyć. Wymieszać z mieszanką tymianku i kremu kukurydzianego i gotować przez 3 do 4 minut, często mieszając, aby zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki