Sum Z Salsą Tomatillo W Pakietach
Przepis Sum z Tomatillo Salsan w opakowaniach może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 1 minuta. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 12 kalorii. Ten przepis służy 65 i kosztuje 15 centów za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka suma, Serrano pieprz, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska), oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (lub Patrz odmiana grilla, poniżej). aby przygotować opakowania, zacznij od czterech 20-do 24-calowych kawałków pergaminu lub folii. Złożyć na pół w poprzek. Z pergaminem lub folią złożoną, narysuj pół kształtu serca z jednej strony, tak jak gdybyś robił Walentynki. Użyj nożyczek, aby wyciąć kształt serca. Otwórz serce.Przyprawiamy rybę kminkiem, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Połączyć pomidory, cebula, Chile pieprz, czosnek i kolendra w dużej misce; wymieszać sok z limonki, olej, pozostałe 1/4 łyżeczka soli i cayenne do smaku (jeśli używasz).
Umieść jedną porcję ryb po jednej stronie każdego otwartego serca dość blisko zagnieceń i pozostawiając co najmniej 1-calową granicę wokół krawędzi do złożenia.
Umieść jedną czwartą salsy (około 1 szklanki) na każdej porcji ryby.Zamknij opakowanie, aby pokryć składniki. Zaczynając od góry, uszczelnij opakowanie, składając krawędzie w serię małych, ciasnych fałd. Przekręć końcówkę opakowania i włóż ją pod spód, aby utrzymać opakowanie zamknięte.
Umieść paczki na dużej blasze do pieczenia (paczki mogą się nieznacznie nakładać).
Piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta w środku, około 20 minut. (Ostrożnie otwórz jeden pakiet, aby sprawdzić doneness " bądź ostrożny z parą.)
Pozwól, aby Pakiety odpoczęły nieotwarte przez 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.