Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów kreolskich, więc spróbuj smażonego suma z sosem tatarskim Cajun. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 240 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, majonezu, sosu pieprzowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun, Pikantny Sum Z Sosem Tatarskim Cajun, oraz Sum z mąki kukurydzianej z przyprawą Cajun i pikantnym sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; płaszcz sprayem do gotowania.
Posypać rybę równomiernie przyprawą Cajun i solą.
Dodaj 2 filety na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć rybę z patelni i ogrzać. Wytrzeć patelnię czystą ręcznikami papierowymi; ponownie zalać sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 filetami.
Podczas gdy ryba gotuje, połącz majonez i następne 5 składników w małej misce.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.