Sugarplum Brunch Ring
Sugarplum Brunch Ring może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 1393 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, mielony cynamon, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chicken Club Brunch Ring, Chicken Club Brunch Ring, oraz Tofu Scramble Brunch Ring dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smar 12-filiżanka karbowana tuba pan. W małej misce, wymieszać cukier i cynamon.
Przeciąć każdą rolkę na pół. Zanurz w maśle; zawijaj w mieszance cukru.
Na patelni ułożyć połowę bułek.
Posypać połową orzechów pekan i połową wiśni.
Polać połową syropu kukurydzianego. Powtórzyć z pozostałą połową składników.
Skropić pozostałe masło na wierzchu; posypać pozostałą mieszaniną cukru. Przykryj nasmarowaną folią i ręcznikiem z tkaniny.
Odstawić w ciepłym miejscu (80 do 29°.), aż do światła i podwojenia wielkości, około 1 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Piec 30 do 35 minut lub do góry jest głęboki złoty kolor. Schłodzić na patelni 5 minut. Odwróć na talerz do serwowania; usuń patelnię.
Podawać na ciepło, aby oderwać, lub całkowicie ostudzić i pokroić.