Trzydrożny makaron czosnkowy z fasolą i papryką

Trzydrożny makaron czosnkowy z fasolą i papryką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać trzy sposób czosnek makaron z fasolą i papryką spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 351 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 199 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, parmigiano-reggiano, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Czosnek parmezan makaron z kurczakiem i pieczoną papryką, Papryka faszerowana fasolą plus dodatek kalafiora i fasolki szparagowej z sosem cytrynowo-maślano-czosnkowym, oraz Patelnia do makaronu z czosnkiem cytrynowym z zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zarezerwuj 6 dużych ząbków czosnku. Włożyć Pozostałe goździki do 2 szklanek zimnej wody, następnie dusić w małym rondlu, przykrytym, aż czosnek będzie bardzo miękki, około 30 minut. Rezerwa 1/2 szklanki płynu do gotowania czosnku, następnie odsączyć czosnek na sicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
GoździkiGoździki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
2
Przecier ugotowany czosnek z reserved płynem do gotowania i 1 łyżeczką soli w blenderze do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Podczas gdy czosnek simmers, pieczone papryki na stojakach palników gazowych na dużym ogniu, obracając szczypcami, aż skórki są czernione, 10 do 12 protokół (lub papryki broil na patelni brojlerów o 5 cali od ciepła, obracając od czasu do czasu, o 15 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
SzczypceSzczypce
4
Przenieść do miski i przykryć szczelnie folią, a następnie odstawić na 20 minut. Paprykę obrać, odrzucając łodygi i nasiona i pokroić na kawałki 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
2 ząbki czosnku wymieszać z tymiankiem i pozostałą łyżeczką soli za pomocą dużego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Mięso MieloneMięso Mielone
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Przelać wraz ze szpinakiem do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodąnietil al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Drobno posiekać pozostałe 4 ząbki czosnku i gotować w oleju w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż blady złoty, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać paprykę i gotować, mieszając, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
3
Dodać fasolę i przecier czosnkowy na patelni i doprowadzić do duszenia na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
5
Dodaj makaron, sos, ocet, i ser do szpinaku i czosnku w misce i wrzucić do połączenia. (
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
OcetOcet
SerSer
CzosnekCzosnek
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać trochę zarezerwowanej wody do gotowania, jeśli mieszanina jest sucha.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Podawać natychmiast.
8
Dane Żywieniowe
9
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
10
Każda porcja zawiera około 311 kalorii i 5 gramów tłuszczu.
11
Gourmet
12
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn