Subskrybuj

Subskrybuj
Subskrybuj może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 192 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, soda oczyszczona, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są .

Instrukcje

1
Wypełnij wkładki cupcake około dwóch trzecich pełne z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
2
Piec przez 16 do 18 minut, lub aż wykałaczka włożona w środku babeczki wyjdzie czysta z kilkoma okruchami przylegającymi do niej. Schłodzić babeczki całkowicie przed frosting.To w małej miseczce ubić amaretto i espresso w proszku, aż espresso się rozpuści. Zestaw aside.To zrobić sos malinowy: w małym rondlu gotować maliny i agawę na średnim ogniu, aż maliny zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Sos MalinowySos Malinowy
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Likier AmarettoLikier Amaretto
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pozostawić na wolnym ogniu przez 5 minut, aż mieszanina stanie się płynną konsystencją.
4
Wyjąć z ognia i wymieszać wanilią, sokiem z cytryny, cynamonem i solą. Smak i dostosować słodycz dodając więcej agawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
(duża Tuba)(duża Tuba)
1
Połącz proszek espresso, amaretto, wodę i wanilię w małej misce i mieszaj lub obracaj miseczką, aż proszek espresso rozpuści się (około 1 minuty). Używając miksera ręcznego lub stojącego, ubijaj skracanie, aż będzie gładkie. Z mikserem na niskim poziomie, dodać cukier puder i ubić do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Likier AmarettoLikier Amaretto
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj 1 łyżkę płynu espresso na raz, w razie potrzeby, aż osiągnie pożądaną konsystencję lukru i smak tiramisu. Beat on high for 2 more minutes until light and fluffy.To złożyć babeczki: za pomocą łyżki wyciąć mały otwór z góry każdej babeczki (wyjąć około 1 łyżkę ciasta) i wyrzucić. W otworze cupcake, warstwa około 1 łyżeczka Espresso namoczyć, 1 łyżka sosu malinowego, 2 łyżeczki mielonej czekolady, i piped lukier na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
3
Dekoruj liściem maliny i mięty. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn